Global-e Datacenter zet groei en verduurzaming door met bouw tweede datacenter.

Bekijk de Live-feed

Met het tweede datacenter verdubbelt Global-e Datacenter zijn totale capaciteit en speelt het in op een flinke groei die het datacenter door maakt.

Het nieuwe datacenter wordt zo gebouwd dat het bijna het hele jaar door gekoeld kan worden met de buitenlucht en dat de restwarmte hergebruikt kan worden voor het verwarmen van het kantoorgedeelte.

Bijzonder is het nieuwe Experience Center, dat ruimte biedt voor presentaties en bijeenkomsten. Daarnaast geeft het Global-e Datacenter ook de mogelijkheid om geïnteresseerde organisaties te laten zien, leren en ervaren wat het datacenter te bieden heeft.

Volg hieronder de laatste ontwikkelingen van de bouw van ons tweede datacenter.

Nieuwbouw 29-01-2019

Nieuwbouw datacenter in volle gang

Het lijkt nog maar kort geleden dat de bouw van ons nieuwe datacenter officieel werd gestart. Alleen de fundering lag er toen. Als je nu kijkt, dan staat het metalen geraamte van het pand er al, liggen de tussenvloeren er al in en worden de zijwanden geplaatst. Mede door een milde winter gaat de bouw Lees meer

Start nieuwbouw

In het bijzijn van de medewerkers luidden Anita Quirijnen, Manager Finance en HRM van Global-e ICT solutions en directeur Global-e Datacenter, Ronald Voermans een nieuwe fase van innovatie en verdere groei in. De kernwaarden integrity, security en availability staan hierin centraal. Lees meer