Je kiest Global-e Datacenter voor de locatie in Zuid-Nederland,
de razendsnelle verbindingen en – bovenal –
het deskundige team.

Wij staan klaar Als het telt

Wat er in je rack gebeurt, regel je zelf. Aan ons de taak om alle voorzieningen daaromheen gesmeerd te houden. Altijd up & running, alles redundant, alles onder controle – dat is voor ons business as usual.

Als je echt iemand moet spreken, wil je ook echt iemand spreken. Onze backoffice is ingericht voor zulke momenten. Je spreekt direct een specialist die weet wie je bent en begrijpt waarover je praat. De basis van deze manier van werken ligt in onze kernwaarden. De kernwaarden van Global-e.

Vanuit zuid-nederland de wereld in

Global-e Datacenter ligt midden in de driehoek Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven. Goed bereikbaar over de A27 en A58. Gevestigd in een vrijstaand pand, waar je voor de deur parkeert.

Kies de verbinding die je het beste uitkomt, alle carriers reiken tot aan je rack. Over het netwerk van Global-e Datacenter reist je data direct naar alle belangrijke toegangspunten en internet exchanges.

Duurzaamheid bij Global-e Datacenter

Bij Global-e Datacenter vinden wij het belangrijk om op een positieve manier bij te dragen aan een betere wereld. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is daarom onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Hier lees je meer over duurzaamheid bij Global-e Datacenter.

Deze mensen maken het verschil

Ronald Voermans
Directeur
Gerard Lute
Site & Facility Manager
Patrick de Lima
Accountmanager