Microway

Welkom nieuwe klant, wij ondersteunen jouw digitale ambities!

Bij Global-e Datacenter geloven we dat jouw digitale ambities de wereld kunnen veranderen. Dat is precies waarom bedrijven zoals Microway, een gerenommeerde IT consultancy uit Den Bosch, onlangs voor ons hebben gekozen als partner in hun digitale reis. Met enthousiasme hebben we de handtekeningen gezet voor de samenwerking, elkaar de hand geschud en zelfs een symbolische eetbare sleutel ‘tot het datacenter’ overhandigd.
Maar wat gebeurt er daarna?

Samen aan de slag

Heb je ooit gedroomd van een plek waar je bedrijf kan groeien zonder beperkingen? Welkom bij Global-e Datacenter. We staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan! Maar we begrijpen ook dat tijd kostbaar is, vooral voor bedrijven zoals Microway die haast hebben. Daarom hebben we een versnelde toegang mogelijk gemaakt, zodat Microway direct aan de slag kon met hun plannen.

Onze Persoonlijke benadering

Bij Global-e Datacenter is geen enkel bedrijf hetzelfde. Daarom bieden we een persoonlijke benadering die aansluit bij de specifieke behoeften van elke klant. Zo ook voor Microway hebben we uiteraard nauw samengewerkt om hun behoeften in kaart te brengen. Wie heeft toegang tot het datacenter? Wie is gemachtigd om beslissingen te nemen? Heeft Microway ondersteuning nodig bij het opzetten van apparatuur? Geen zorgen, ons team staat klaar om te helpen.

Van het invullen van gebruikelijke documenten tot het inlezen van fingerprints vanwege onze geavanceerde triple-check security, we hebben alles tot in de puntjes verzorgd. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zodat Microway zich kan concentreren op hun kernactiviteiten, wetende dat hun data veilig en beschermd. Welkom bij Global-e Datacenter.