Network Engineer

We zijn op zoek naar jou als Network Engineer om ons team te versterken! Als ervaren Network Engineer bij Global-e Datacenter ben je verantwoordelijk voor het operationele beheer van ons core-netwerk. Je ontwerpt en breidt onze netwerken uit en optimaliseert onze platformen, daarnaast lever jij ook nieuwe netwerk- en internetdiensten op. Dit alles terwijl je goede communicatie onderhoudt met klanten en collega’s. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder!

Jouw Rol

Als Network Engineer bij Global-e Datacenter ben jij de spil in het operationele beheer van ons core-netwerk. Je ontwerpt, breidt uit, beheert en optimaliseert onze netwerken en (software)platformen, en zorgt voor de oplevering van nieuwe netwerk- en internetdiensten. Met jouw kennis en ervaring onderhoud je niet alleen onze infrastructuur, maar ook uitstekende communicatie met onze klanten en collega’s. Werken volgens de ISO-27001 norm is voor jou vanzelfsprekend, en je bent altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren. Problemen en kansen herken je direct en je zet deze om in concrete acties, waarbij jouw analytisch denkvermogen en nieuwsgierigheid goed van pas komen.

Jouw profiel

Wij zoeken een netwerkprofessional met HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of werkervaring. Je hebt een technische ICT-opleiding afgerond en beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring bij een ISP of soortgelijke omgeving. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, analytisch denkvermogen en je bent nieuwsgierig en leergierig.

Wat we jou bieden

Bij Global-e krijg je een baan met veel vrijheid en eigen regie in een moderne, innovatieve werkomgeving. We houden de balans tussen werk, studie en privé goed in de gaten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een dienstverband van 40 uur in een prettige bedrijfscultuur met een salaris dat past bij jouw werkervaring en senioriteit. Ons kantoor is gevestigd in een nieuw pand aan de Europalaan 5 in Rijen, goed bereikbaar met de auto en op loopafstand van treinstation Gilze-Rijen.

Klaar voor de uitdaging?

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben jij nieuwsgierig geworden hoe het is om bij Global-e te werken? Stuur je CV en motivatie naar Ronald Voermans via  hrm@global-e.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 0161 888 888. Een voorwaarde om bij Global-e in dienst te komen, is dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunt overleggen.