The Fact of the Matter: State of the Dutch Data Centers

Traditiegetrouw publiceert DDA tijdens de Nationale Datacenter Dag het State of the Dutch Data Center rapport. Het jaarlijkse marktrapport behoort inmiddels tot een van de meest toonaangevende onderzoeken van de Nederlandse datacentermarkt en bevat veel informatie over de trends en ontwikkelingen in de sector. Hierdoor wordt het rapport elk jaar wereldwijd en in Nederland veelvuldig gelezen en brengt het de industrie onder de aandacht bij de digitale sector, het bedrijfsleven, overheid en samenleving.

Het jaarlijkse DDA marktrapport State of the Dutch Data Centers brengt de Nederlandse datacentermarkt in kaart door middel van een onderzoek onder de bij DDA aangesloten datacenters. Het onderzoek presenteert onder andere de verwachte groei van de sector (zowel regionaal, landelijk als internationaal) en blikt vooruit op duurzaamheidsinitiatieven die de sector nastreeft.

The Fact of the Matter
Met het thema ‘The Fact of the Matter’ wil het rapport terugkeren naar de essentie: de feiten. Feiten zijn essentieel voor de overheid om goed beleid te maken en zo de data center sector en Nederlandse samenleving optimaal te laten ontwikkelen. Download het hier.

Wij kijken terug op een drukbezochte Nationale Datacenter Dag, met vele enthousiaste, zakelijk geïnteresseerden.