Ospito Internet kiest vol overgave voor Global-e Datacenter

Ospito Internet, een zakelijk hostingbedrijf dat al sinds 2006 staat voor service en kwaliteit, maakt na 15 jaar de overstap naar een van de high-end datacenters van Global-e. Na ruim 15 jaar bij een andere datacenterprovider colocatiediensten te hebben gebruikt, kiezen zij nu vol overgave en weloverwogen voor de diensten van Global-e Datacenter.

Wouter Spiekhout en Hans Middelhoek, eigenaren van Ospito, zijn tevreden met het resultaat van hun zoektocht. Wouter: “Na het bezoeken en vergelijken van meerdere datacenters zijn wij verheugd te kunnen mededelen dat wij een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met Global-e Datacenter. Het hypermoderne datacenter NLRI2 in Rijen zal vanaf begin november 2022 de nieuwe primaire locatie voor onze servers en netwerkapparatuur zijn.”

Hans vult aan: “Het belang van korte lijntjes, snel schakelen en persoonlijke service is voor ons van groot belang. En uiteraard het feit dat het datacenter van Global-e behoort tot de absolute top op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit. Dit past bij de service en kwaliteit die ook onze klanten van ons gewend zijn.”

De fysieke verhuizing zal binnenkort plaatsvinden. Ospito Internet, welkom bij Global-e Datacenter!