Een kijkje in de keuken van het datacenter?

In de afgelopen maanden zijn diverse groepen geïnteresseerden op bezoek geweest bij Global-e Datacenter.
Met een Experience Center dat zich uitstekend leent voor diverse doeleinden en grootte groepen, is er voor ieder wat wils.

datacenter

 

Zo zijn er al cursisten van de IT Academy geweest die een passende presentatie plus rondleiding kregen, maar ook IT Linx cursisten die een opleiding volgen in de richting van datacenter faciliteiten. Hoe kan je beter weten hoe iets werkt als je theorie en praktijk combineert?

Maar ook Van Oers IT Advies bracht een groep van ongeveer 30 personen mee om hen in een middag alle fijne kneepjes van het Security vak bij te brengen.

datacenter

Een idee, een gesprek of juist het delen van inspirerende inzichten. Van ronde-tafel sessie tot event. Van kleinschalige discussie tot virtuele datacenter tour? Een inspirerende
omgeving ligt aan al deze sessies ten grondslag. Heeft u altijd al een evenement willen organiseren voor uw klanten of relaties? Met wederom een groep Curio studenten met een interesse

in de IT, hebben we binnenkort weer een leuke rondleiding in het verschiet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u in een zorgeloos evenement kunnen voorzien? Plan uw event hier.

 

datacenter