Office Assistent (28 uur per week)

Wil jij hét visitekaartje van Global-e zijn en geef jij onze gasten graag een warm welkom? Ben jij een echte gastvrouw/heer tijdens kleinschalige evenementen die je zelf mag organiseren en begeleiden? Ben jij het gezicht én de stem van de organisatie? Ben je een echte zelfstarter? Dan is deze functie iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste en representatieve Office Assistents voor onze organisatie. Vanwege de bezetting van de positie wordt deze functie in tijden onderverdeeld over een dynamisch duo.

Wie ben jij?

De functie-inhoud is enorm divers. Je bent het eerste contactpunt van bezoekers, zowel telefonisch als voor de ontvangst van gasten of klanten. Klantgericht en een heus organisatietalent zijn jouw kenmerken! Voor ons Experience center treed je op als gastheer/vrouw tijdens evenementen, je organiseert of ondersteunt cateringservices en beheert voedsel- en drankvoorraden. Daarnaast voer je licht ondersteunende administratieve werkzaamheden uit o.a. voor de Marketing Officer tijdens grotere marketing/sales projecten. Dus creatieve hulp is welkom!

Wat breng je mee?

Een representatief voorkomen;
Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
Een warme en toegankelijke persoonlijkheid;
Je bent kordaat en neemt initiatief daar waar nodig;
Je vindt het geen probleem om meerdere dingen tegelijk te doen.

Wat bieden we jou?

Als je bij ons komt werken, is dat met dezelfde intentie als hoe wij de samenwerking met onze klanten willen aangaan: langdurig en persoonlijk met een professionele basis.

Wij bieden jou

Global-e groep is gevestigd in Rijen en bestaat uit een drietal zelfstandige ondernemingen: Global-e ICT Solutions, Global-e IS&P en Global-e Datacenter. Global-e ICT Solutions is ICT dienstverlener op de zakelijke markt. Qua dienstenaanbod hebben we ons gespecialiseerd in drie disciplines: Clouddiensten (o.a. Microsoft 365, Azure en ons eigen cloud platform), Infra (netwerken en verbindingen) en Voice (telefonie). Global-e IS&P is een consultancy partij, die zich bezighoudt met informatiebeveiliging en privacy voor het MKB. Global-e Datacenter levert datacenter-, netwerk- en internetdiensten vanuit haar eigen datacenters in Rijen.

Wij zijn een platte organisatie, dus de lijntjes zijn kort. Bijzonder is de aanwezigheid van een Experience Center waarin we de mogelijkheid bieden om presentaties en bijeenkomsten te organiseren, door onszelf maar ook door andere bedrijven. Hiermee willen we de samenwerkingen met onze relaties verdiepen en kunnen we geïnteresseerde organisaties laten zien en ervaren wat ICT volgens Global-e te bieden heeft.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben jij nieuwsgierig geworden hoe het is om bij Global-e te werken? Maak dan je interesse kenbaar door een e-mail met je CV en motivatie te sturen naar Milly Vrolijk via hrm@global-e.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 0161 888 888. Een voorwaarde om bij Global-e in dienst te komen, is dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunt overleggen.