Een kijkje nemen achter de schermen van het internet?

Een plek waar data staan, de cloud gehuisvest is en waar belangrijke en kritieke infrastructuren van wereldwijde organisaties draaien.. De branche organisatie DDA (Dutch Data Center Association) vertegenwoordigt alle datacenters van Nederland en voor de achtste editie van dit jaarlijkse landelijke initiatief de Nationale Datacenter Dag heten wij u van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij het beste datacenter van Zuid-Nederland.

Want hoe ziet zo’n datacenter er nu precies uit? Een veilige, betrouwbare en duurzame plek met een persoonsgebonden triple check security entree laat voor één dag in het jaar geïnteresseerde en ‘gewoon’ nieuwsgierige bezoekers toe in het datacenter: de fysieke plek van de cloud. Want zonder datacenters geen digitalisering. 

Wees welkom op donderdag 9 juni 2022 in ons datacenter en ontdek dankzij een vrijblijvende rondleiding wat er achter de schermen van het internet gebeurt. Bent u geïnteresseerd geraakt? Aarzel niet langer en meld u aan voor deze unieke kans!